Има повредени: Нападнати играчите на МЗТ Скопје во сала

Вечерва во малата сала каде тренираат играчите на МЗТ Скопје нападнати се дел од играчите на клубот. Меѓу нападнатите има и повредени, пишува на Фејсбук групата „Аеродром во моето срце".

Поврзани

Најнови вести

Коментари