Како што неофицијално СПОРТМЕДИА дознава, Вардар деновиве ќе доие нов спонзор, односно ново раководството. Имено спонзорот кој досега бше во Беласица, во изминатите неколку месеци, ќе се пресели во Вардар, односно ќе дојде на чело на нашиот најтрофејниот клуб. Е сега како целата оваа “операција“ ќе се изведе ни останува да почекаме за ден – два, кога некои работи ќе бидат појасни.

Факт е дека некој треба под итно да се погрижи за Вардар и неговиот настап во Втората лига – Исток.

Значи има надеж за Вардар, само сега треба да се официјализира оваа најава во деновите што претстојат.

sportmedia.mk