Речиси цел фудбалски свет говори за непризнатиот гол на Роналдо синоќа во Белград, но во главниот град на СрбиЈа се случуваат и уште посрамни сцени. И тоа општа тепачка на фудбалски натпревар и тоа во понизок ранг.

Станува збор за натпревар меѓу Бежанија и БУСК, меч од шести натпреварувачки ранг. Домашниот тим водел со 3:0 при што дошло до прекин на мечот, за да потоа следувало општа тепачка во која учествувале играчите на двете екипи, редарите, луѓето од управите на клубовите. Тепачката се пренела надвор од стадионот и тоа во близина на еден камион – мешалка за бетон.

Се јавува дека на еден играч му била скршена раката.

ХАОС…


sportmedia.mk