Граниту, каде ти е сега орелот?! Србија ги дочека своите пет минути, фотка која ќе го обиколи Балканот

Граниту, каде ти е сега орелот?! Србија ги дочека своие пет минути, фотка која ќе го обиколи Балканот

Не е дека се насладуваме, но не и дека не се насладуваме! Шветска ја исфрли Швајцарија од Светското првенство од 1:0 во осмина финалето, но на некој овој пораз потешко му падна отколку на другите.

Апропо "топлата човечка приказна" за таткото во затвор кој Гранит Џако ја раскажа за Гардијан, разбирам дека се работи за родител бидејќи така е воспитан. Но на Британците треба да им се постави прашањето како тие во истиот период се однесуваа спема членовите на ИРА и Шин Фејн, и каде завршива тие!

Marti [email protected]

Apropo "tople ljudske priče" o ocu u zatvoru koji je Granit Džaka ispričao Gardijanu, razumem ga jer se radi o roditelju i jer je tako vaspitan. A Britancima treba postaviti pitanje kako su se, u istom periodu, odnosili prema članovima IRA i Šin Fejna, i gde su oni završavali!
11:52 PM - Jun 26, 2018

Еден од таквите е и Гранит Џако кој го запаметија по симболот кој го направи со рацете после голот постигнат против Србија.

После поразот оа Шветска изгледа како покиснат...

Да не провоцираше, и тогаш толку многу психички се потроши, можеби би бил малку подобар во осмина финалето, во текот каде беше еден од најлошите играчи на терен.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари