Вистински спектакл се случува на стадион каде навивачката група Комити има перформанс во чест на фудбалскиот клуб Вардар. Тие го прославуваат рекордот за продадени билети за фудбалски натпревар во македонското фудбалско првенство

Комити инаку започнаа со акција во која се продаваа билети за првиот меч од вториот дел од сезоната против Пелистер кој се игра во недела од 14 часот. Со оваа акција тие помогнаа во клубот да влезат над 30.000 евра или околу два милиони денари, сума што треба да помогне да се истурка актуелната сезона.