Голема трагедија: 13-годишен фудбалер почина на сред натпревар

Младиот фудбалер на УД Алзира, 13 годишниот Начо Барбера трагично починал откако добил срцев напад, односно застој во нормалното работење на неговото срце на сред натпревар против ЦД Еспорт.

Шокантни информации ни пристигаат од Шпанија, каде починал 13 годишно момче на сред натпревар.

Младиот фудбалер на УД Алзира, 13 годишниот Начо Барбера трагично починал откако добил срцев напад, односно застој во нормалното работење на неговото срце на сред натпревар против ЦД Еспорт.

Извори од Шпанија брифираат дека момчето веднаш било спроведено до најблискиот клинички центар со цел да се обидат да му го спасат животот, но обидот завршил фатално, па момчето починал на пат кон болницата.

Поврзани

Најнови вести

Коментари