Владимир Глигоров, поранешниот селектор на македонската женска репрезентација е ставен како привремено решение на клупата на Металург. Тимот од Автокоманда по фијаското со Т.Пролет му врачи отказ на Оливер Димитриоски и во моментов е во потрага по негова замена.

Глигоров работи со младинскиот тим, можно е да добие шанса да биде помошник на идниот предводник на Металург.

 

 

sportmedia.mk