Новак Ѓоковиќ дефинитивно нема да го заборави низ сето она што мина во изминатите 15 денови. Најдобриот српски тенисер е понижен како никогаш до сега. Властите во Австралија не му дозволија влез во оваа земја, но начинот на кој бил третиран навистина е контроверзен.

sportmedia.mk