Се чини дека набргу Шкупи конечно ќе може да заигра како домаќин на својот стадион Чаир, на својата фудбалска тврдина што се вели. Деновиве наголемо се градат и соблекуваните, кои ќе бидат модерни, вопрочем како и целиот стадион со кој Шкупи, фановите “шверцери“ но и сите фудбалски фанови во Македонија, ќе се гордеат.

Уште само да мине оваа корона и да можеме од преполните трибини на реконструираниот Чаир да следиме одличен фудбал на теренот.

 

sportmedia.mk