Двајцата наши најдобри спортисти во автомобилизам и во фудбал, се сретнаа заедно. Причината беше снимање за реклама.

Така, Горан Пандев во еден момент се најде во улога на Игор-Стефановски- Иџе со кацига, додека, пак, автомобилистот со фудбал во рака.

Во секој случај интересна средба на двајцата големи спортисти.

 

sportmedia.mk