Кристијан Филиповски односно Самир Фазли и натаму ќе бидат дел од тимот на Македонија ЃП.

Клубот денеска објави дека и обајцата потпишале нова соработка со клубот, и дека и следната сезона ќе настапуваат во „црвено – жолтиот“ дрес.

Вчера пак беше објавена новата соработка со Боби Божиновски односно Ермедин Адем.

 

sportmedia.mk