Легендите на Реал Мадрид од типот на Луис Фиго и Роберто Карлос одиграа хуманитарен натпревар во Тел Авив.

Мечот заврши 3:2, тоа е најмалку важно туку секако во преден план се собраните сретства и нормално забавата.

Пред стартот на мечот Фиго не издржа и се нашали на сметка на Роберто Карлос, и неговата визина. Проба да го „спои“ со највисокото момче кое требаше заедно да излезе на теренот со фудбалерите, на што Карлос реагираше онака како што треба. Секако со шега, и смеа.

sportmedia.mk