Денеска и официјално беа отворени летните олимписки игри во Токио, Јапонија. Церемонијата на свеченото отворање беше беспрекорна, и фантастично организирана, а дел во дел од сценариото беа вклучени и дронови.

Погледнете сами сценаристите како го обмислија и реализираа овој прекрасен момент.

 

sportmedia.mk