За нас ништо ново, но европските тимови кои гостуваат во Битола не можат да се изначудат на условите во салата „Боро Чурлевски“.

Не е првпат да е смрзнувачка ама е срамно, цела Европа им се смее на Е.Пелистер, иако не е до нив, но ете тие се домаќини.

Ракометарите на ГОГ Гудме направија посебен видео запис од битолската сала во која нема услови за играње. На истото може да се види дека на Данците им смрзна „здивот“, па прашање е како ЕХФ дозволува европските мечеви да се играат во вакви услови.

sportmedia.mk