Елиф Елмас од денеска е сопственик на прекрасен потрет кој го отсликува во репрезентативниот дрес на Македонија.

Нашиот интернационалец тоа и го заслужува со бројните настапи и голови во националниот дрес, и секако дека ова уметничко дело ќе има посебно место во неговиот дом.

Елмас се пофали со сликата на социјалните мрежи заблагодарувајќи се за овој прекрасен подарок.

 

sportmedia.mk