Имам Катаев од Русија го има еден од најдобрите боксерски нокаути во историјата на Олимписките игри. Тој четвртфиналето го совлада Шпанецот, Газимогамед Џалидов со технички нокаут, кој уште долго ќе се врти на најавните шпици. Со прецизен и одмерен удар на вистинското место, Катаев буквално го „успа“ противникот, и заслужено мина понатаму. Погледнете.

sportmedia.mk