Како што објавија градските власти на Струмица, денеска одново е поставена ѕвездата на Горан Пандев. Да потсетиме дека пред три години, старата плоча која беше поставена во 2010 година, беше украдена. Па на нејзино место денеска беше поставена нова.

Познато е што Горан Пандев значи за Струмица, за Македонија. Па треба сите со респект да гледаме кон неговото дело, а не да ги уриваме плочите и знаменитостите поставени во негова чест.

sportmedia.mk