Вчера на националната арена „Тодор Проески“ се одржа Државното атлетско првенство за младинци.

Во центарот на вниманието се најде Дрита Ислами која после три години успеа да го собори државниот рекорд на 400 метри со пречки со резултат од 58.66 по IAAF бодови за оваа година.

sportmedia.mk