Драган Стојковиќ – Пикси вечерва дебитира на клупата на репрезентацијата на Србија, но уште на дебито е дочекан со грешка на дресовите.

Немања Радоњиќ на Инстаграм објави фотографија од дресот со бројот седум и неговото име, но и грешката која е направена при печатењето на името на државата на јаката на дресот на која има и кирилични и латинични букви.

 

sportmedia.mk