ДАЛИ Е ОВА МОЖНО? Српскиот фудбал ова не ПАМЕТИ: промашил празен гол од половина метар! За рубрика верувале или не (видео)

Невероватна ситуација се случила на утакмица помеѓу Пролетер и Нови Пазар во Суперлига на Србија
Играч на домашните Брашановиќ промашил нешто од категорија на невозможно.

Имено после корнер по левата страна тој успеал да промаши празен гол од само неколку сантиметри одалеченост. Сакал само ја ја втурне топката со тело во мрежата и …

Погледајте и самите