Дарко Чурлинов на социјалните мрежи објави дека веќе е направена операцијата на скршениот нос и дека пред него е период на рехабилитација.

Нашиот репрезентативец незгодно се повреди пред неколку дена и мораше да се опрерира веднаш. Тој им се заблагодари на сите за подршката и вети дека ќе се врати на терен најбргу што може.

 

sportmedia.mk