Непријатно беше вчера на дел од трибината каде што беа резрвните играчи на Милан на Маракана на мечот во Лигата на Европа. Група примитивци го навредуваа Златан Ибрахимовиќ, му упатуваа сочни пцости, а навредите одеа дури и на национална и верска основа. Тоа цела Европа го дозна и го виде, а осуди дојдоа од сите во Ц. Звезда, но и од видни лица во Србија.

По се ова се огласи и раководството на Ц. Звезда, кое испрати соопштение. Во кое покрај другото стои дека клубот му се извинува на фудбалерот на Милан, дека го осудува жестоко инцидентот, и ветува дека ќе се обиде да стори се како би се пронашле изгредниците.

sportmedia.mk