Буфон покажа кој е газда во Париз: Тренеру, не ми можеш ништо (ФОТО)

Легендарниот чувар на мрежата меѓу останатото меѓу останатото седна на кафе со својот тренер Томас Тухел,кој важи за личност со строги правила,но фотографите останаа запрепастени кога Буфон пред четири години постариот тренер извлече кутија цигари.Цигарата секако веднаш ја запали,а очигледно Тухел сфати дека на Буфон баш и не му се важни црните дробови,туку класата.

Поврзани

Најнови вести

Коментари