Контроверсниот француски тенисер Беноа Пер повторно се најде во центарот на вниманието, но не поради неговите способности на теренот туку поради потегот кој го направи.

Незадоволен од одлуката на судијата, отиде и извади телефон од својата торба за да направи фотографија и да му докаже дека е оштетен. Не се знае дали беше во право затоа што не ја покажа фотографијата на никого. Нема да му промени ништо, затоа што испадна уште во првото коло од мастерсот во Рим против Стефан Траваље со 2:0, по сетови 6:4 и 63.

фото: спорклуб

 

sportmedia.mk