СЕ ПОФАЛИ И СОЊА ЛАЗЕТИЌ

Баш ми е гајле за времето, важно е дека имам пари

Благодарение на својата меѓународна кариера, Лазетиќ заработи голема парична сума и затоа нема ништо чудно во тоа што живее во невиден луксуз

Сопругата на поранешниот фудбалер на Црвена звезда, Никола Лазетиќ, Соња, непријатно ги шокираше пријателите кои ги има својот фејсбук профил.

Соња, реши јавно да го каже своето мислење околу моментални временски услови во Србија.

Баш ми е гајле какво е времето, за мене најважно е тоа што имам пари, напиша Соња Лазетиќ на својот фејсбук профил.

Благодарение на својата меѓународна кариера, Лазетиќ заработи голема парична сума и затоа нема ништо чудно во тоа што живее во невиден луксуз.

Тие двајвца не кријат дека живеат во луксуз, а познато е дека Никола пред неколку месеци, купи една помала стамбена зграда на Дедиње и од сите станови направи куќа.

Поврзани

Најнови вести

Коментари