Само на Балкан и на ниедно друго место. Медиумите во Србија пренесуваат информација која ги шокира сите. На истокот на Србија, клубот Ѓердап од Кладово има прекрасни услови за фудбал кои ги гаи со децении наназад и од овој клуб ислезгле многу прволигашки играчи, а вчера некојс е осмелил и во текот на ноќта со авожтомобил на теренот и буквално го уништил.

Истиот е вреден 1.6 милиони српски динари, што во ова корона време за еден таков клуб е вистинско богатство. Теренот бил грижливи чуван и на него играаат покрај првиот тим и младинскаѕа школа на клубот. Срамота…

 

sportmedia.mk