Спортскиот бреснд „Адидас“ ќе ги остави своите препознатливи линии на рамената, а со бела боја ќе биде означен и знакот на спонзорот, како и произведувачот на опремата. И долнит дел ќе биде нешто потемна црвена боја.

 

sportmedia.mk