Ако некој знае како се прославува успехот, тоа секако дека се најверните фанови на ФК Скопје, а тоа се “пиратите“ од Автокоманда. По големиот успех и официјалната промоција во нови прволигаши, фановите на овој тим, сега веќе прволигашки, направи огнено шоу, просто ја “ЗАПАЛИЈА“ Автокоманда.

Така и треба, да се знае кога и како Скопје влегува во елитата…

СО СТИЛ…

 

sportmedia.mk