Атракција-Фудбал во вода

Бартон Роверс Англиските осмолигаши се вистински мајстори кога станува збор за фудбалот на вода, нивниот традиционален натпревар привлекува стотици луѓе.

И годинава се одржа настанот фудбал во вода на реката Виндруш во Костволдс. Стотици гледачи уживаа во натпреварот чија традиција трае веќе 100 години.

Натпреварот заврши 3-2 за првиот тим . . . .

Поврзани

Најнови вести

Коментари