Тимот на Арсенал го претстави новиот дрес за слендата 2021/22 сезона со кој ќе настапува на гостински терен.

Тој е поразличен од оној со кој ќе се игра на домашен терен што секако е пракса на сите клубови, а бојата според навивачите е адекватна.

 

sportmedia.mk