Игор Ангеловски, селекторот на националниот тим на вечерашната прес-конференција практично потврди дека односите на релација федерација – репрезентација не се најдобри.

Тој истакна дека го повикал Сејдини на разговор, но дека претседателот не дошол.

„Го повикав Сејдини во петокот, да дојде во саботата да се видиме, но тој не дојде. Сакаме смирени да одиме на Европско првенство. Но, ете, немаше слух од другата страна“, рече Ангеловски на прес-конференцијата.

sportmedia.mk