Нема грешка кога станува збор за Адидас. Имено утринава овој познат бренд за прозводство на спортска опрема, и официјлно ги претстави дресовите на репрезентациите кои ќе играат на ЕУРО ова лето. И секогаш кога Адидас е во прашање, тие изгледаат прекрасно, посебно оние на Германија и Шведска кои просто се фантастични.

Покрај дресовите за Германија и Шведска, Адидас ги претстави и оние на Белгија, Чешка, Русија, Шпанија и Унгарија.

 

sportmedia.mk