Земјотрес од пет степени почувствуван и во Скопје попладнево

Силен земјотрес во Подгорица попладнево од пет степени ги вознемири жителите, а истиот со помал интензитет се почувствува и во Македонија и во Скопје.

Потресот бил на длабочина од два километри, а засега не зсе знае колкави се штетите.

Не се знае ни со колкав интензитет е точно почувствуван кај нас.

Поврзани

Најнови вести

Коментари