(Во живо) Вонредна седница на Општина Аеродром за објектот кај „Мајчин дом“

Советот на Општина Аеродром одржува вонредна седница за изнаоѓање решение за изградбата на зграда кај „Мајчин дом“

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари