Градоначалникот објави видео на Фејсбук

(ВИДЕО) Коце: Какво Скопје наследив во 2009?

Градоначалникот на Скопје, Коце Трајановски објави видео на Фејсбук со кое потсетува во каква состојба ги затекнал улиците кога станал градоначалник 

 "Тесни и нефункционилни сообраќајници, руинирани пешачки патеки, ниско ниво на хигиена и депонии.Нефункционални јавни претпријатија пред колапс, со долгови над 17 милиони евра, без опрема и механизација, стари автобуси... ", напиша на својот фејсбук профил, Трајановски

 

/p>

Поврзани

Најнови вести

Коментари