ВЦ-школка фрлена пред Судска палата

Пред влезот на Судската палата денеска можеше да се забележи ВЦ-школка. Нема информација кој ја фрлил таму, ниту која е пораката што се крие зад ВЦ-школката.

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари