ЈП Паркови и зеленило

В недела кастрење гранки во Центар

Екипата за дрвореди на ЈП Паркови и зеленило в недела (12 март) ќе започне со кастрење на гранките на дрвјата на булеварите „Димитрие Чуповски", „Климент Охридски" и „ВМРО" во општина Центар

Од ЈП Паркови и зеленило информираат дека акцијата се спроведува заради овозможување поголема видливост на возачите и ослободување на патната сигнализација и поголема прегледност и безбедност во сообраќајот.

Акцијата ќе продолжи и во наредните викенди. 

Поврзани

Најнови вести

Коментари