Технички зафати

Утре без струја дел од Карпош


Поради изведување технички зафати утре без електрична енергија ќе останат дел од потрошувачите во општина Карпош

Без електрична енергија од 09:00 до 15:00 часот, ќе останат корисниците од ул. Козле, подулици 1, 3 и 5, како и патот за Св. Пантелејмон.

Поврзани

Најнови вести

Коментари