Тинејџери сами влегоа во скривницата на Тито на Скопска Црна Гора - Еве што најдоа внатре

Конечно, легендата дека има скривница на југословенскиот херој, Јосип Броз Тито на Скопска Црна Гора е потврдена, длабоко во шумата, по тесни којзи патчиња, над карпите спроти манастирот Свети Илија Горни во Бањани е откриена стара дрвена колиба зад која се крие легендарното засолниште.

Група од тинејџери се одлучија сами да го истражат местото, неверојатно е што снимија!

Поврзани

Најнови вести

Коментари