Кисела Вода

Тамбурашкиот оркестар "Гезме" на "Три круши 2017"

Со почеток во 20 часот и 30 минути, вчера познатиот македонски тамбурашки оркестар "Гезме" одржа целовечерен концерт во верско рекреативниот центар Три круши

Богатата концертна програма на културното лето "Три круши 2017" кое е во организација на општина Кисела Вода, продолжува и денеска во исто време со целовечерен концерт на "Силви Бенд".

Поврзани

Најнови вести

Коментари