Скопјани побегнаа од Шилегов? Зошто? (ВИДЕО)

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, во средата во 13.30 часот ги повика граѓаните да поразговараат за проблемите и визијата за развој на градот на улица Македонија, но како што може да се види од фотографиите, одзивот на граѓани бил прилично слаб.

Шилегов во #ClickPlus: „Проблемот со Дебар Маало е повеќе од сериозен" – погледнете го видеото

 

„Упорно ставаме столпчиња низ центарот, некој упорно ги крши!"

 

„Таму каде што чистиме одново се прават депонии!"

 

„Што бара кола на ул.Македонија?"

Градоначалникот Петре Шилегов соочен со скопјани!

 

Местата за учениците во дебатата останале полупразни, а корисниците на социјалните мрежи коментираат дека настанот бил чист дебакл, дека граѓаните се разбегале, како и дека не им се правело муабет со градоначалникот Шилегов.

Поврзани

Најнови вести

Коментари