Што кога ќе ти падне новчаник во Центар на Скопје

Живееме во време кога ретко може да сретнеме вистински човек.

Ова видео ќе ви ја покаже вистинската слика на тоа какви се луѓето што живеат во Скопје. Браво за нашиот пријател Мартин кој го сними ова интересно видео.

Погледнете го видеото и споделете да го видат и вашите пријатели ...

Извор: среќа.мк

Поврзани

Најнови вести

Коментари