Шилегов ги заринка галиите (ВИДЕО)

– Бродовите го попречуваат нормалниот тек на водите и доколку се зголеми нивото на реката може да дојде до нејзино излевање -изјави тој во интервју на ТВ24.

Најспорно е тоа што овие објекти претставуваат урбана опрема според документацијата издадена од градот, иако се градби на неколку ката, тврди скопскиот градоначалник.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари