Првата Дама на општина Карпош сака нешто да ви каже (ФОТО)

Ивана Богоева сопругата на градоначалникот на општина Карпош, со порака до сите што не гласале на референдумот.

Таа ги навредува 1,2 милиони граѓани дека не се „прошетани" и им порачува сега името да им ги храни децата.

„Седете си тука и гледајте како одите назад, само во рикверц ви одговара", пишува на фејсбук профилот кој се води на Ивана, сопруга на градоначалникот на Карпош Стефан Богоев.

Поврзани

Најнови вести

Коментари