Општина Центар

Преноќувалиште во ПОЦ

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта Паркинзи на општина Центар-Скопје отвора преноќувалиште за бездомни лица во општина Центар кое ќе функционира за време на екстремно ниските температури

Преноќувалиштето ќе работи според стандардните процедури за вакви пунктови, од 16 часот попладне до 10 часот наутро.

Се повикуваат сите кои се во можност да отворат вакви преноќувалишта или да помогнат на бездомните граѓани, тоа да го направат.

Поврзани

Најнови вести

Коментари