ЈП Водовод и канализација

Поради дефект на цевка без вода дел од Центар

Од ЈП Водовод и Канализација ги известуваат граѓаните дека поради уличен дефект на водоводна цевка од Ф – 80 мм на раскрсница меѓу бул.Партизански Одреди и ул. Адолф Циборовски во населба Центар, ќе останат без вода.

  Поради дефектот без вода во периодот од 08.00 часот па се до отстранување на дефектот ќе останат корисниците од ул. Адолф Циборовски во  општина Центар.

Поврзани

Најнови вести

Коментари