Панчев: Градот го уништивме, да го спасиме Водно (ВИДЕО)

Дарко и Маја Панчеви се придружија на иницијатива „Го сакам Водно" која се залага против поминување на гасоводот низ Водно.

Маја објави фотка со лого „Не низ Водно!".

Додека пак Дарко Панчев преку видео порака се обрати:

- Значи Градот што не го спасивме,не го спасивме,обратно го уништивме,него дајте барем да го спасиме Водно.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари