Од утре почнува зимниот возен ред на автобусите на ЈСП

Од Јавното сообраќајно претпријатие на град Скопје информираат дека од утре (1. септември) автобусите од јавниот превоз ќе сообраќаат по зимен возен ред, согласно одлуката за линиски превоз на патниците во Скопје.

Ажурираниот возен ред на автобусите на ЈСП, како и на приватните превозници, може да се види на интернет-страницата на ЈСП.

 

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари