Поради предизборната кампања

Од денеска до понеделник изменет сообраќаен режим

Од Министерството за внатрешни работи известуваат дека од денеска во периодот од 18 часот до 8 часот до понеделник во двата правци ќе биде пренасочен сообраќајот на булеварот „Илинден" на потегот од крстосницата со булеварот „Гоце Делчев" до крстосницата со булеварот „Св. Климент Охридски" и истиот ќе се одвива по булевар „Илинден" десно по булеварот „Св. Климент Охридски" и по булеварот „Гоце Делчев" и лево по булеварот ВМРО поради предизборен митинг.

Поврзани

Најнови вести

Коментари