Балканенерџи груп

Нормализирана дистрибуцијата на топлинска енергија во Центар

Информираа дека екипите на БЕГ во текот на ноќта го отстраниле дефектот на секундарниот вод од дистрибутивната топлинска мрежа во близина на Собранието на РМ

 Топлинската енергија за дел од потрошувачите во Општина Центар од утринава е нормализирана, соопштија од компанијата Балканенерџи груп (БЕГ).

Информираа дека екипите на БЕГ во текот на ноќта го отстраниле дефектот на секундарниот вод од дистрибутивната топлинска мрежа во близина на Собранието на РМ.

Поврзани

Најнови вести

Коментари